
עוגיות טחינהרואים את הסדק בחלק העליון של העוגיות? לא רק שלא צריך להתבאס בגללו, בדיוק להפך - אלה עוגיות הטחינה הקלאסיות, בדיוק כמו שאלוהים התכוון, וכל כך קל להכין אותן שזה פשוט פשע לעמוד מנגד![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :ל-30 עוגיות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-165 מעלות. 2מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה, סוכר, טחינה, קמח ואבקת אפייה עד לקבלת בצק דביק ואחיד (אם אין מיקסר – מערבבים בכף עץ). 3מחלקים את הבצק ל-30 כדורים בערך בגודל כדור פינג פונג, מגלגלים ומסדרים במרווחים שווים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מועכים מעט עם כף היד. 4אופים את העוגיות כ-15 דקות, עד שהן נסדקות מלמעלה. מוציאים ומצננים כ-20 דקות. 5מפדרים באבקת סוכר, מניחים להתייצבות עד צינון מלא ואוכלים. עוגיות טחינה|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי -עדיקוש ** העוגיות יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר כ-5 ימים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |