אוכל
אוכל
המתוקים של עדיקוש

עוגיות טחינה

רואים את הסדק בחלק העליון של העוגיות? לא רק שלא צריך להתבאס בגללו, בדיוק להפך - אלה עוגיות הטחינה הקלאסיות, בדיוק כמו שאלוהים התכוון, וכל כך קל להכין אותן שזה פשוט פשע לעמוד מנגד

|mako אוכל| פורסם07
עוגיות טחינה (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
Rating:4.591reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

ל-30 עוגיות:

  • 200 גרם חמאה רכה, חתוכה לקוביות
  • שלושת רבעי כוס סוכר
  • 1 כוס טחינה
  • 3 כוסות קמח
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • לקישוט: אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-165 מעלות.

2מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה, סוכר, טחינה, קמח ואבקת אפייה עד לקבלת בצק דביק ואחיד (אם אין מיקסר – מערבבים בכף עץ).

3מחלקים את הבצק ל-30 כדורים בערך בגודל כדור פינג פונג, מגלגלים ומסדרים במרווחים שווים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מועכים מעט עם כף היד.

4אופים את העוגיות כ-15 דקות, עד שהן נסדקות מלמעלה. מוציאים ומצננים כ-20 דקות.

5מפדרים באבקת סוכר, מניחים להתייצבות עד צינון מלא ואוכלים.

עוגיות טחינה של עדיקושעוגיות טחינה|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

לבלוג של עדי -עדיקוש

ולעמוד האינסטגרם המהמם שלה

** העוגיות יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר כ-5 ימים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il