
עוגת גבינה פירורים אפויהמעכשיו לא צריך להכריע בין עוגת גבינה פירורים לעוגת גבינה אפויה - העוגה הזאת היא שתיהן, וכאילו זה לא מספיק, היא אפילו לא דורשת הפרדת ביצים. רוצים עוד הפתעה? קבלו את עוגיות האוראו בבצק ובמלית![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :לתחתית בצק פריך + פירורים:
לבלילת הגבינה:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-175 מעלות, סטטי. 2מכינים בצק פריך: טוחנים במעבד מזון חמאה, סוכר, קמח, אוראו וחלב עד לקבלת פירורים דקים. עוגת גבינה פירורים אפויה עם אוראו|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל3מעבירים חצי מהפירורים לתבנית עגולה בקוטר 24 מרופדת בנייר אפייה, מהדקים ומשטחים לתחתית אחידה. אופים כ-10 דקות, ומניחים לצינון. את שאר הפירורים שומרים בצד. 4מורידים את חום התנור ל-165 מעלות (עדיין סטטי). 5מכינים את הבלילה: מערבבים במיקסר עם וו הקצפה גבינה, שמנת חמוצה, ביצים וסוכר, עד לאיחוד. מוסיפים אינסטנט פודינג וניל וקורנפלור ומערבבים שוב לקבלת בלילה אחידה ללא גושים. 6מוסיפים את עוגיות האוראו ומערבבים. 7מוזגים את הבלילה על התחתית שאפינו. מעל הבלילה מפזרים את הפירורים ששמרנו בצד (אם הם התגבשו בינתיים לבצק אפשר לגרר אותו בפומפייה). 8אופים את העוגה כ-45 דקות, ואם היא עדיין מעט נוזלית משאירים ל-15 דקות נוספות. העוגה צריכה להיות מעט רוטטת. 9מצננים את העוגה ומכניסים להתייצבות במקרר למשך הלילה. 10מחלצים מהתבנית, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. עוגת גבינה פירורים אפויה|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי -עדיקוש ** העוגה תישמר מכוסה במקרר כ-4 ימים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |