
קציצות בקר ברוטב שקשוקהמה קורה כשמצרפים שני מאכלים אלמותיים - שקשוקה וקציצות - למחבת אחת גדולה ומהבילה? מקבלים מנה שאי אפשר לעמוד בפניה. אז עשו טובה, תקראו לנו כשמוכןאינס שילת ינאי|mako אוכל| פורסם19/05/2207:00 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):לקציצות (12-15 יחידות):
לרוטב שקשוקה:
אופן ההכנה:1מערבבים היטב את כל חומרי הקציצות. יוצרים כדורים, מסדרים על תבנית ומעבירים למקרר. 2בינתיים מטגנים את הבצל בשמן זית במחבת גדולה וכבדה כ-5 דקות. מוסיפים את הפלפלים החריפים ומטגנים עוד 3 דקות. מוסיפים את העגבניות והשום ומערבבים. 3מוסיפים את הפפריקה, המלח, הפלפל השחור ורוטב הצ'ילי ומערבבים. מוסיפים את המים והרסק, מערבבים ומביאים לרתיחה. 4מוסיפים את הקציצות בזהירות, מניחים להן להתבשל ללא כיסוי כ-5 דקות (לא מערבבים, כי הקציצות עדיין לא יציבות), ואז עוטפים אותן בעדינות ברוטב בעזרת כף. אם צריך מוסיפים עוד כחצי כוס מים רותחים. 5מבשלים את הקציצות ברוטב כ-20 דקות על אש נמוכה. אם רוצים, אפשר להפוך אותן באמצע הבישול. לבלוג של אינס שילת ואפיק -תיק אוכל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |