אוכל
אוכל

פאייה חזה עוף וירקות

לא תמיד יש לנו כוח להשקיע שעות בהכנת ארוחת צהריים. טוב נו, אף פעם אין לנו כוח. איזה כיף שיש את הפאייה הזאת - הפתרון המושלם לארוחה שמוכנה במהירות ועדיין מרגישה כמו משהו שחיכה לנו לילה שלם בתנור

|mako אוכל| פורסם09:46
פאייה חזה עוף (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.5230reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 1/2 קילו חזה עוף, חתוך לקוביות
  • כפית פפריקה מתוקה
  • 4 כפות שמן זית
  • בצל סגול, חתוך לקוביות
  • 4 שיני שום, כתושות
  • 2 פלפלים מתוקים בשני צבעים, חתוכים לקוביות
  • 1/2 כוס אפונה קפואה, מופשרת
  • פלפל צ'ילי, פרוס דק (לא חובה)
  • כוס אורז לבן
  • 2 כוסות מים רותחים
  • כף אבקת מרק בצל
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1/2 כפית כורכום
  • כפית כמון

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערית את חזה העוף עם הפפריקה.

2מחממים שמן זית בסיר גדול ושטוח ומטגנים בו את קוביות העוף והבצל. משחימים משני הצדדים, מוסיפים את השום ושאר הירקות ומטגנים כ-4 דקות.

3ממיסים בקערה את אבקת המרק עם המים הרותחים.

4מוסיפים לסיר את האורז, התבלינים והמים עם אבקת המרק. מנמיכים את האש ומכסים.

5לאחר כ-20 דקות בודקים אם התאדו כל הנוזלים. אם לא, מכסים ומבשלים כ-5 דקות נוספות.

6מסירים מהאש ומשאירים מכוסה ל-10 דקות נוספות. לפני ההגשה מערבבים.

לבלוג של אינס שילת ואפיק -תיק אוכל

>> בשבוע שעבר הכנו כאן גלילות חצילים חלביות ממכרות

>> והנה מתכון ללחמניות בצל מטוגן אלוהיות

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il