
פאייה חזה עוף וירקותלא תמיד יש לנו כוח להשקיע שעות בהכנת ארוחת צהריים. טוב נו, אף פעם אין לנו כוח. איזה כיף שיש את הפאייה הזאת - הפתרון המושלם לארוחה שמוכנה במהירות ועדיין מרגישה כמו משהו שחיכה לנו לילה שלם בתנוראינס שילת ינאי|mako אוכל| פורסם03/11/1109:46 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים בקערית את חזה העוף עם הפפריקה. 2מחממים שמן זית בסיר גדול ושטוח ומטגנים בו את קוביות העוף והבצל. משחימים משני הצדדים, מוסיפים את השום ושאר הירקות ומטגנים כ-4 דקות. 3ממיסים בקערה את אבקת המרק עם המים הרותחים. 4מוסיפים לסיר את האורז, התבלינים והמים עם אבקת המרק. מנמיכים את האש ומכסים. 5לאחר כ-20 דקות בודקים אם התאדו כל הנוזלים. אם לא, מכסים ומבשלים כ-5 דקות נוספות. 6מסירים מהאש ומשאירים מכוסה ל-10 דקות נוספות. לפני ההגשה מערבבים. לבלוג של אינס שילת ואפיק -תיק אוכל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |