מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

עוגיות ממרח לוטוס

אם יש לכם בבית ממרח לוטוס אתם במרחק של חצי פסע מעוגיות פריכות בטעם משגע, שמכינים בדקות מ-3 מרכיבים בלבד. ואשר לשאלה הפילוסופית האם עוגיות שמכינים מממרח לוטוס הן בעצם עוגיות לוטוס, התשובה במפתיע היא לא

|mako אוכל| פורסם07:18
עוגיות ממרח לוטוס  (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • צנצנת ממרח עוגיות לוטוס
  • ביצה
  • 60 גרם סוכר חום דמררה

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מערבבים את כל המצרכים היטב בקערה. מניחים ל-5 דקות להתייצבות.

3מגלגלים כדורים מהתערובת ומסדרים באופן מרווח על תבנית מרופדת נייר אפייה.

עוגיות ממרח לוטוס בתבניתעוגיות ממרח לוטוס בתבנית|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

4אופים את העוגיות 10-15 דקות או עד הזהבה, מוציאים ומניחים לצינון.

* אפשר להשתמש בעוגיות כבסיס לקינוחים, להכין מהן קוקילידה או לשבור אותן מעל גלידה.

רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב

תגיות:לוטוס
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il