
קציצות ברוטב צהובעם אורז, עם לחם, ישר מהסיר או ישר מהמקרר - הקציצות האלה פשוט מתחסלות כל כך מהר, שאם הן מספיקות להגיע מהמטבח לשולחן האוכל אנחנו מתפלאים על עצמנו. קציצות בקר ברוטב צהוב עם אפונה ופטריות שכו-לם אוהביםאינס שילת ינאי|mako אוכל| פורסם23/11/1107:01 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1לשים היטב את מרכיבי הקציצות ויוצרים כדורי בשר. מסדרים את הקציצות על מגש ומכניסים למקרר. 2בינתיים מטגנים את רצועות הבצל בשמן הזית בסיר שטוח (סוטאז') כ-4 דקות. מוסיפים את התבלינים, אבקת המרק וכוס אחת של מים מתוך השלוש. 3מחכים לרתיחה ומוסיפים את האפונה והפטריות. מערבבים היטב ומוסיפים את 2 כוסות המים הנותרות. 4מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מוסיפים בעדינות את הקציצות ומבשלים עם כיסוי חלקי 30-40 דקות. 5מגישים עם אורז או פירה. לבלוג של אינס שילת ואפיק -תיק אוכל >> בפעם שעברה הכנו שבלולי פילו במילוי דלורית>> והנה טריק מדליק לקילוף תפוחי אדמהתגיות:קציצות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |