
אורז חגיגי עם עגבניות מיובשות וצנובריםיודעים מה מקסים באורז? שכשאוהבים אותו, הוא יודע להחזיר אהבה. שדרגו את האורז הלבן בכמה תוספות פשוטות - ותקבלו תוספת חגיגית נפלאה, בהכי מעט מאמץ שאפשראינס שילת ינאי|mako אוכל| פורסם04/03/1016:15 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל בסיר עמוק עד שהוא מזהיב. מוסיפים את האורז והצנוברים ומטגנים עוד שתי דקות. מוסיפים את הסלרי, הפטרוזיליה והעגבניות המיובשות. 2ממליחים, מפלפלים ומוסיפים את המים הרותחים. 3מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות, עד שאין מים בקרקעית הסיר. מכבים את האש ומשאירים מכוסה 5 דקות נוספות. מערבבים ומגישים. לבלוג של אינס שילת ואפיק -תיק אוכל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |