
סנדוויץ' חזה עוף ברוטב ברביקיובשביל כריך בשרי עסיסי ומטפטף כבר לא צריך לצאת מהבית - אפשר להפשיר חזה עוף ולהכין בצ'יק את הסנדוויץ' ההורס שבתמונהעז תלם|mako אוכל| פורסם03/12/2306:00 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (3 מנות):
לרוטב ברביקיו ביתי:
אופן ההכנה:1מכינים את הרוטב (לחלופין, אפשר להשתמש ברוטב ברביקיו קנוי): שמים את כל המצרכים בסיר קטן, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה 2 דקות. טועמים ובודקים תיבול. שומרים בצד. 2מחממים מחבת עם השמן. מוסיפים את רצועות חזה העוף ומטגנים כשתי דקות, עד שהן מזהיבות. מערבבים היטב ומוסיפים 5 כפות מרוטב הברביקיו ושתי כפות מים. מטגנים על להבה גבוהה תוך כדי ערבוב, עד שהרוטב מצפה היטב את כל נתחי העוף. 3מחלקים את העוף ורצועות החסה בין הלחמניות ומגישים. * טיפ: כדאי לקלות את הלחמניות מעט בטוסטר אובן או בתנור (בערך 2 דקות בחום של 180 מעלות), שיזהיבו ויהיו פריכות. * רוצים לקצר תהליכים? השתמשו ברוטב ברביקיו מוכן. המתכון פורסם לראשונה בשנת 2010 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |