

תבשיל זנב, ראש ועצמות עם קישואיםבשביל המתכון החגיגי הזה לא צריך המון עבודה, רק גיחה לקצב, רכישת בשר בקר ישראלי טרי, ואת שאר העבודה הבישול הארוך יעשה בשבילכם. הנתחים בתבשיל הזה לא יקרים, והתוצאה מרשימה, טעימה, משביעה ומפנקת ביותריהונתן בורוביץ'|mako אוכל| פורסם12/09/1907:00 ![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (7 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים סיר רחב בעל שוליים גבוהות לחום בינוני ומוסיפים שומן בקר או שמן זית. 2מוסיפים את נתחי בשר הלחי, הראש והזנב וצולים כ-15 דקות על אש בינונית. (יש להשחים את הבשר, ולא לשרוף). 3מעבירים את נתחי הבשר לקערה גדולה ומניחים בצד. 4צולים בסיר את הבצלים כ-10 דקות ומקרמלים אותם. יש יותר חגיגי מזה?|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל5מחזירים את נתחי הבשר לסיר, מוסיפים מבחר עצמות ומכסים אותם במים בטמפרטורת החדר. מוסיפים כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור ומביאים לרתיחה. 6. מנמיכים לבעבוע איטי, מכסים ובשלב הזה ומשאירים לבישול על להבה קטנה למשך כ-4 שעות או מעבירים לתנור שחומם ל-130 מעלות למשך כ-6 שעות. 7את הקישואים מוסיפים בשעה האחרונה של הבישול. (מומלץ להכין את התבשיל יום קודם) את העצמות מומלץ למצוץ ברעש|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל8לפני הגשה מביאים לבעבוע על סף רתיחה, מאזנים תיבול במלח ופלפל שחור ומגישים. תגיות:בשר ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |