

פולקה, אונטריב ולשון ביין אדום ומחית רימוניםמנה מושלמת לתחילת הסתיו: שלושה סוגים שונים של נתחי בקר ישראלי טרי, מחית רימונים, יין אדום, תבלינים וירקות, ויש לכם סיר יוצא דופן בטעם ועושר. טיפ קטן – אם תכינו אותו יום קודם הוא יהיה אפילו טעים יותריהונתן בורוביץ'|mako אוכל| פורסם23/09/1808:00 ![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (7 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים סיר רחב (אחד שיוכל אחר כך להיכנס לתנור בחום נמוך) עם שמן זית לחום בינוני, מוסיפים את קוביות הבשר (למעט הלשון) ומשחימים מכל הכיוונים כ 10 דקות. 2מוסיפים לסיר בצל, גזר וסלרי וצולים 3-4 דקות נוספות. אבאלה אמאלה איזה סיר|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל3מוסיפים לסיר רסק רימונים ויין אדום ומצמצמים כ 4 דקות. 4מוסיפים את יתר החומרים למעט המלח ומכסים עם מים או ציר עגל. מביאים לרתיחה, מכסים היטב ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-140 מעלות למשך כ-3 שעות. 5מוסיפים לתוך הסיר את קוביות הלשון המבושלות ומכניסים בחזרה לתנור לשעה נוספת. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |