

לב עגל בתבשיל גזרים ויין אדוםאנחנו כבר יודעים שמה שפשוט הוא גם לרוב הכי טעים, ובמקרה הזה הוא גם נח לכיס: משתמשים בנתחים טריים ישראליים וטובים, מוסיפים שורשים עם טעמים עמוקים, יין אדום ומתענגים על כל ביסאודי ברקן|mako אוכל| פורסם25/12/1807:02 ![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבבים את הקמח עם המלח והפלפל ומצפים את נתחי הלב. 2מחממים בסיר כבד 3 כפות שמן זית ומטגנים את הנתחים עד השחמה מכל הצדדים. 3מוציאים את נתחי הבשר למנוחה מחוץ למחבת, מוסיפים 2 כפות שמן זית ומטגנים את הגזרים והבצלים עד השחמה. 4מוסיפים את הרוזמרין, הסלרי ואת רסק העגבניות ומטגנים דקה נוספת. 5מחזירים לסיר את נתחי הלב, יחד עם שאר החומרים (למעט המים) ומביאים לרתיחה. מצמצמים את היין ללא מכסה כ-5 דקות עד שהאלכוהול מתאדה. 6מוסיפים מים לשלושת רבעי מגובה הנתחים, מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים 3-4 שעות על אש נמוכה, עד שהבשר רך מאוד. 7מוסיפים את הפטרוזיליה, מבשלים עוד 2-3 דקות ומגישים חם. איפה תמצאו בשר ישראלי טרי? ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |