

מינוט סטייק אנד אגס ישראליבלי שעות בתנור ועם כמעט כלום תיבול: פלאנק סטייק מבשר בקר ישראלי טרי שמטגנים פחות מ-5 דקות. מגישים עם ביצי עין, סלט וטחינה ירוקה, ומקבלים ארוחה טעימה, מהירה ומושלמת בטעם הכי ישראלי שישאודי ברקן|mako אוכל| פורסם04/12/1810:30 ![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
לטחינה:
לסלט:
להגשה:
אופן ההכנה:1מוציאים את הנתחים מהמקרר לפחות חצי שעה לפני הצלייה. 2מכינים את הטחינה: טוחנים את כל החומרים למעט הטחינה במעבד מזון. מוסיפים את הטחינה וטוחנים עד לקבלת הסמיכות הרצויה. 3מכינים את הסלט: קוצצים את המלפפונים, העגבניות והבצל לקוביות קטנות ומערבבים עם כל שאר המרכיבים. 5מכינים את הבשר: מתבלים את הנתחים ומורחים אותם בשמן זית. מקרוב זה אפילו יפה יותר|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל6מחממים מחבת פסים כבדה, ומטגנים כל נתח כ-2 דקות מכל צד. נותנים לנתחים לנוח 2-3 דקות. 7בזמן שהבשר נח, מטגנים ביצי עין. 8פורסים את הנתחים ומגישים לכל סועד נתחי בשר, טחינה, סלט וביצה בצד. טחינה ירוקה ומינוט סטייק: סיפור אהבה|צילום: אמיר מנחם, mako אוכלאיפה תמצאו בשר ישראלי טרי? ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |