

צלי כתף בתנורכשקצב שנמצא בעסק כמעט 20 שנים ממליץ לנו על נתח מבקר ישראלי טרי לצלי, אנחנו מה זה הולכים על זה. והנתח הזה כל כך עסיסי שבקושי צריך להוסיף לו משהוציון צפר, אטליז בשר 2000|mako אוכל| פורסם06/01/1910:46 ![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
הקצב ציון צפר נמצא כבר 19 שנים בעסק. "אני אוהב מאוד בשר, ויותר מזה, יודע להעריך איכות", הוא אומר. ונראה שהוא לא רק מדבר: את הבשר שלו ציון רוכש מאגודת מרעה גולן בצפון, שמגדלת בשר בכפוף לתקן המחמיר של "חי בריא". בנוסף, הקצבייה שלו חתומה על אמנת הבשר הישראלי המבטיחה שהבשר באטליז הינו מקומי והגיע היישר מהמגדלים הישראלים. מה מיוחד בנתח שבחרת? "מאוד קשה להרוס כתף. זה נתח עסיסי מאוד שמשתלב מצוין בתבשילים". ולמה דווקא בשר ישראלי? "קודם כל, אני תמיד שמח להעניק פרנסה למגדלים מקומיים. מעבר לזה, איכות הבשר הישראלי ניכרת ומרגישים את זה גם בטעם, ועל כך יעידו הלקוחות המרוצים ששבים ורוכשים את הבשר. נכון שהוא לא זול, אבל לדעתי בהחלט מדובר באיכות ששווה את ההשקעה". בשר 2000. אוסטרובסקי 36, רעננה. טלפון: 1-700-555900. כשר המצרכים :
אופן ההכנה:1חורצים בנתח חריצים ומכניסים לתוכם את שיני השום (אפשר גם להוסיף חתיכות בצל). 2מעסים את הנתח בשמן הזית והתבלינים. 3מכניסים את הנתח לשקית קוקי יחד עם עלי הדפנה (אפשר להוסיף לשקית תפוחי אדמה, בצלים, שום ו/או בטטה). 4צולים בתנור במשך שעתיים בחום של 180 מעלות (לא טורבו). 5מוציאים את הנתח מהשקית, מניחים לו להתקרר, פורסים ומגישים. איפה תמצאו בשר ישראלי טרי? ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |