
דג בורי ממולאמחפשים להפציץ במנה ראשונה לחג? הדג הזה, של עומר מילר, יעשה את העבודה בשבילכם: דג בורי שפונק מכל הכיוונים בתערובת כוסברה, פלפל חריף ולימון, ועכשיו רק מחכה שינעצו בו שיניים |
המצרכים :
למילוי:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי. 2מחממים תנור ל-180 מעלות. 3משטחים חלק מהמילוי על תבנית מרופדת בנייר אפייה. ממלאים את הדג בתערובת ומניחים על התבנית. את יתרת המילוי יוצקים מעליו. 4מכסים בנייר כסף ואופים כחצי שעה. מסירים את הכיסוי ואופים 10 דקות נוספות. תגיות:בורי ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |