אוכל
אוכל

דג בורי ממולא

מחפשים להפציץ במנה ראשונה לחג? הדג הזה, של עומר מילר, יעשה את העבודה בשבילכם: דג בורי שפונק מכל הכיוונים בתערובת כוסברה, פלפל חריף ולימון, ועכשיו רק מחכה שינעצו בו שיניים

|mako אוכל| פורסם07:22
Rating:4.538reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 דג בורי ישראלי טרי

למילוי:

  • צרור כוסברה, קצוץ
  • 1 עגבנייה, חתוכה לקוביות
  • 4-5 שיני שום, פרוסות דק
  • 1-2 פלפל חריף, קצוץ
  • 1 לימון, קלוף וחתוך לקוביות
  • מלח
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית כורכום
  • חצי כוס שמן

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי.

מתכונים לראש השנה

2מחממים תנור ל-180 מעלות.

3משטחים חלק מהמילוי על תבנית מרופדת בנייר אפייה. ממלאים את הדג בתערובת ומניחים על התבנית. את יתרת המילוי יוצקים מעליו.

4מכסים בנייר כסף ואופים כחצי שעה. מסירים את הכיסוי ואופים 10 דקות נוספות.

תגיות:בורי
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il