
קציצות קרפיון עם טחינהגם לכם המילה "קרפיון" ישר מקפיצה לראש גפילטע פיש? אז איזה מזל שיש לנו את עומר מילר, שיפתח בפנינו עולם קרפיוני חדש וטוב, שאין בו שום דבר מתקתק או אפור אלא רק קציצות נהדרות עם זילוף טוב של טחינה |
המצרכים (12 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל החומרים למעט שמן הזית, ומעבירים למקרר ל-20 דקות. 2יוצרים קציצות מהתערובת. 3מחממים מחבת עם כמות נדיבה של שמן זית ומטגנים את הקציצות כ-2 דקות מכל צד, עד שהן מזהיבות יפה. 4מגישים עם טחינה ועגבנייה סחוטה, ועוד קצת שומשום אם רוצים. * אפשר לבשל את הקציצות, לאחר הטיגון, ברוטב עגבניות, רוטב לימון או כל רוטב חמצמץ אחר למשך 15-20 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |