
סביצ'ה בורי אסייתיאין מנה יותר קלילה, כיפית ומרעננת מסביצ'ה, ועם המתכון הזה של עומר מילר, שלוקח פחות מרבע שעה, אתם הולכים ללקק את הצלחת, אם לא לתת בה ביס![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים את חומרי הרוטב בקערה עד שאבקת הווסאבי נמסה. מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. 2מגישים מיד או מניחים לדג להיכבש. סביצ'ה בורי אסייתי|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |