
פילה דג לברק בקראסט גבינותכשמכינים מנה צרפתית מדג ישראלי טרי – מנצחים בכל החזיתות![]() וידאו AVI: מבשלים עם קשת |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2מכינים את הקראסט: קוצצים פטרוזיליה בעזרת סכין, מכתש ועלי או במעבד מזון בפולסים. מוסיפים שקדים, פרמזן, קליפת לימון, מלח, פלפל, ושמן זית ומערבבים לתערובת פירורית לחה. 3מטגנים את השומר בחמאה ומסדרים על תבנית אפייה. 4באותה מחבת מטגנים את הדגים על העור. מהדקים כף וחצי מתערובת הקראסט על כל פילה ומסדרים על השומר שבתבנית. מזלפים מעט שמן זית ומיץ לימון. 5אופים את הדגים 10-8 דקות, עד שהמעטה פריך אבל החלק הפנימי עדיין עסיסי מאוד. מגישים חם. איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי? ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |