אוכל
אוכל

פילה דג לברק בקראסט גבינות

כשמכינים מנה צרפתית מדג ישראלי טרי – מנצחים בכל החזיתות

|mako אוכל| פורסם08:12
פילה דג לברק בקראסט גבינות (וידאו AVI: מבשלים עם קשת)
וידאו AVI: מבשלים עם קשת
Rating:52reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 8 פילטים של לברק
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • רבע כוס שקדים מולבנים
  • רבע כוס גבינת פרמזן מגוררת
  • קליפת לימון מגוררת
  • מלח
  • פלפל שחור, טחון טרי
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 שומר, פרוס
  • 100 גרם חמאה

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

2מכינים את הקראסט: קוצצים פטרוזיליה בעזרת סכין, מכתש ועלי או במעבד מזון בפולסים. מוסיפים שקדים, פרמזן, קליפת לימון, מלח, פלפל, ושמן זית ומערבבים לתערובת פירורית לחה.

3מטגנים את השומר בחמאה ומסדרים על תבנית אפייה.

4באותה מחבת מטגנים את הדגים על העור. מהדקים כף וחצי מתערובת הקראסט על כל פילה ומסדרים על השומר שבתבנית. מזלפים מעט שמן זית ומיץ לימון.

5אופים את הדגים 10-8 דקות, עד שהמעטה פריך אבל החלק הפנימי עדיין עסיסי מאוד. מגישים חם.

איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il