אוכל
אוכל

דג בורי מושחר

את פילה הבורי שלנו אנחנו מצפים הפעם בתערובת עשירה ועזת טעם של תבלינים – ואז שולחים אותו לטיגון בהרבה הרבה חמאה, שתפתח את הטעמים אבל גם תעדן אותם. התוצאה? וואו

|mako אוכל| פורסם08:12
דג בורי מושחר (וידאו AVI: מבשלים עם קשת - רותי רוסו)
וידאו AVI: מבשלים עם קשת - רותי רוסו

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • תערובת תבלינים קריאולית
  • פילה בורי טרי, בלי עור
  • 100 גרם חמאה

לתערובת הקריאולית:

  • צ'ילי טחון
  • תימין יבש
  • אבקת שום
  • אבקת בצל
  • פלפל שחור
  • מלח
  • סוכר

אופן ההכנה:

1מערבבים את מרכיבי תערובת התבלינים הקריאולית.

2ממיסים את החמאה במחבת ומחכים שתהפוך לחומה.

3חוצים את הפילה ומצפים בתערובת התבלינים כמו שניצל.

4מטגנים את הדג בחמאה כ-3 דקות מכל צד.

איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?

תגיות:בורי
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il