
דג בורי מושחראת פילה הבורי שלנו אנחנו מצפים הפעם בתערובת עשירה ועזת טעם של תבלינים – ואז שולחים אותו לטיגון בהרבה הרבה חמאה, שתפתח את הטעמים אבל גם תעדן אותם. התוצאה? וואורותי רוסו|mako אוכל| פורסם07/01/2008:12 ![]() וידאו AVI: מבשלים עם קשת - רותי רוסו |
המצרכים :
לתערובת הקריאולית:
אופן ההכנה:1מערבבים את מרכיבי תערובת התבלינים הקריאולית. 2ממיסים את החמאה במחבת ומחכים שתהפוך לחומה. 3חוצים את הפילה ומצפים בתערובת התבלינים כמו שניצל. 4מטגנים את הדג בחמאה כ-3 דקות מכל צד. איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי? תגיות:בורי ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |