
מושט מטוגן של פעםאולי מדובר במזל של מתחילים – מה שבטוח זה שיותם הצליח לעשות עבודה מעולה עם המושט המטוגן שלו, ששלח את מיכל חזרה לגיל 9 בכנרתיותם ארונוביץ|מאסטר שף| פורסם04/09/1923:10 ![]() צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף |
המצרכים :
אופן ההכנה:1חורצים מכל צד של הדג 2-3 חריצים לאורך (בעיקר בחלקים הבשרניים יותר). 2ממליחים את הדג היטב ומקמחים. מנערים כדי להיפטר מעודפי קמח. 3מחממים שמן עמוק בסיר מספיק רחב בשביל להכיל את הדג בשלמותו. כשהשמן חם (150 מעלות) מכניסים את הדג לטיגון איטי יחסית, בערך 8 דקות מכל צד. כשהדג מוכן מוציאים אותו לייבוש על רשת כדי לשמר את הקריספיות של העור. 4הרוטב: קוצצים את העגבנייה, השום, עשבי התיבול והפלפל החריף ומתבלים במיץ מלימון שלם, שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם. 5מסדרים את הדג על הצלחת ומגישים לצד רוטב עשבי התיבול. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. תגיות:מושט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |