
פיש אנד צ'יפס קצת אחרמה שונה בפיש אנד צ'יפס הזה, של עומר מילר, אתם שואלים? התשובה היא הדג הישראלי הטרי טרי וגם תפוחי האדמה, שבכלל מתבשלים במים, ואז נמעכים טוב טוב ומטוגנים בקצת שמן זית. פה זה לא אירופה, וטוב שכך![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :לדג:
לבלילה:
לתפוחי האדמה:
אופן ההכנה:1מבשלים את תפוחי האדמה (על קליפתם) במי מלח כ-20 דקות, עד שהם רכים לחלוטין אבל עדיין לא מתפרקים. 2מערבבים את חומרי הבלילה. המרקם שצריך להתקבל הוא נוזלי מספיק בשביל לעטוף את הדג, אבל לא מימי מדי. 3מועכים את תפוחי האדמה ביד, ובמקביל מחממים מחבת עם שמן זית. מטגנים את תפוחי האדמה משני הצדדים עד שהם שחומים ופריכים. ממליחים ומפלפלים. 4מחממים שמן עמוק בסיר. 5טובלים את חתיכות הדג בבלילה ומטגנים בשמן החם. 6מגישים את הדגים עם תפוחי האדמה. איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי? ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |