
דג אמנון חריףדגים חריפים הם מנת חובה אצל חלק עצום מהמשפחות שאנחנו מכירים - בטח בשבת, בטח ובטח בחג. ואם כבר מכינים כאלה - למה לא ללכת על מתכון שף? ואם כבר שף - עומר מילר זו בחירה מצוינת. *המנה מיועדת לאוכלי קטניות |
המצרכים :
אופן ההכנה:1שוטפים את הדג היטב, ממליחים וסוחטים מעט מיץ לימון. משרים כרבע שעה. 2מחממים את השמן והשום בסיר שטוח ומוסיפים עגבנייה, פלפלים, פפריקה (חריפה ומתוקה) ורסק עגבניות. מערבבים כדקה ומוסיפים את שאר התבלינים וכחצי כוס מים. 3מוסיפים את החומוס, מכסים את הסיר ומנמיכים את האש. מבשלים כ-20 דקות. 4שוטפים את הדג ומסדרים במרכז הסיר. אם חסרים מים מוסיפים עוד כחצי כוס. 5מכסים את הסיר ומבשלים עוד כ-20 דקות על אש נמוכה. דג אמנון חריף|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל6לפני ההגשה סוחטים מלמעלה חצי לימון ומפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה. תגיות:חריף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |