
חריימה לברקהסוד לחריימה מוצלח הוא תיבול מדויק, הרבה שום, בישול קצר כמו שצריך ושימוש בדג נכון וטוב. עומר מילר מכין את החריימה שלו עם דג לברק ישראלי טרי, ועומר מילר הוא מישהו שכדאי להעתיק ממנו![]() צילום: אסף רונן, יחסי ציבור |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים את השמן והשום הכתוש בסיר רחב ושטוח מעל להבה גבוהה. אם רוצים להשתמש בפלפל חריף, מוסיפים אותו יחד עם השום. 2מטגנים את השום טיגון קצרצר – 20 שניות, רק עד שהוא מתחיל לבעבע ומעט משנה צבע. מוסיפים את הרסק, הפפריקה והכמון ומטגנים אותם יחד כחצי דקה תוך ערבוב מתמיד. 3מתבלים במלח, פלפל וסוכר לאיזון החמיצות ואז מוסיפים כוס וחצי מים. 4בוחשים היטב, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה 40 דקות. 5מניחים את נתחי הדג ברוטב. אם צריך מוסיפים מעט מים (הרוטב צריך להיות בגובה של הנתחים). מבשלים על להבה נמוכה 10-15 דקות, מוסיפים מיץ לימון ומגישים. איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי? תגיות:חריימה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |