אוכל
אוכל

תבשיל קארי דגים

מנה תאילנדית נהדרת ומפוצצת בטעמים, שאולי יש בה כמה מרכיבים שאתם פחות מכירים, אבל יש בה גם דג ישראלי טרי שיגרום לכם להרגיש בבית

|mako אוכל| פורסם08:12
תבשיל קארי דגים (וידאו AVI: מבשלים עם קשת)
וידאו AVI: מבשלים עם קשת
Rating:51reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 600 גרם בורי, פרוס לעובי 3-4 ס"מ
  • 4 כפיות גדושות של קארי אדום
  • 2 כפות שמן
  • 20 עלי קפיר ליים
  • ליטר חלב קוקוס סמיך
  • חצי קילו נצרי במבוק, פרוסים לאותו עובי
  • 8 תרמילים של לוביה, חתוכים לגודל 4-5 ס"מ
  • 150 גרם פטריות יער, קרועות
  • 8 כפיות סוכר
  • כפית שטוחה של מלח שולחן
  • עלים מ-8 ענפי בזיליקום

אופן ההכנה:

1ממיסים את הקארי האדום בסיר עם שמן על אש נמוכה.

2מוסיפים את פרוסות הדג ומערבבים 7-8 דקות.

3מוסיפים את הקפיר ליים ותוך כדי ערבוב מוסיפים כ-200 מ"ל של חלב קוקוס. ומבשלים 8-10 דקות (תמיד על אש נמוכה). מוסיפים את נצרי הבמבוק, מערבבים ומבשלים עוד כ-10 דקות.

4מוסיפים את הכמות שנותרה מחלב הקוקוס, את הלוביה ואת הפטריות, ומבשלים כרבע שעה עד 20 דקות על אש נמוכה. תוך כדי הבישול מוסיפים את הסוכר והמלח ומאזנים את הטעמים.

5חצי דקה לפני הגשה מוסיפים את עלי הבזיליקום.

* מומלץ להגיש לצד אורז לבן.

איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il