מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

איך מכינים נקניקיית ספירלה?

הדרך הכי יצירתית שיש להכין נקניקיות - ספירלה ארוכה ומגניבה שתחזיק את כל הרטבים והתוספות במקום

ליה אור
mako אוכל
פורסם:
הקישור הועתק

אחרי מנתהספגטי נקניקיותהבלתי נשכחת, הגיע הזמן למצוא דרכים חדשות לשדרג את הנקניקייה שלנו. אתרChowמציע לחתוך את הנקניקייה בצורת ספירלה, וגם מראה איך עושים את זה. נשמע מורכב? תשמחו לגלות שזה ממש, אבל ממש לא: מחדירים שיפוד לאורכה של נקניקייה, מניחים על משטח עבודה וחותכים את הנקניקייה באלכסון תוך כדי גלגול (תסתכלו בסרטון, זה הרבה יותר פשוט ממה שנשמע). לא רק שהנקניקייה נראית יותר מגניבה ככה, היא גם נצלית בצורה יותר טובה והרוטב והתוספות שאתם שמים עליה נכנסים בין החריצים.

אז בפעם הבאה שאתם מכיניםנקניקיות, לא משנה אם במטבח או על המנגל, נסו לחתוך אותן בצורה הזאת. אין מצב שלא יבקשו מכם ביס.

מצאתם טעות לשון?