מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

לא נחים לרגע: m&m מוציאים עוד טעם חדש ומסקרן

קצב גילוי החטיפים החדשים שלנו הפך למסחרר. רק דיווחנו לכם על טילוני בואנו, והנה מתגנב לו עוד חטיף מסקרן ממשפחת הגלידות - m&m בטעם שלגון וניל תפוז. מי שכבר טעם אומר שזה מדהים

mako אוכל
פורסם:
m&m גלידת וניל תפוז
לא יודעים עדיין איך הטעם, אבל האריזה יפה|צילום: junkbanter, מתוך instagram
הקישור הועתק

בזמן שאצלנו בארץ חוגגים כאחרוני הגרגרנים את הגעתו המבורכת של טעם השוקולד הלבן (בסביבתנו הקרובה הביקורות היללו), המוחות היצירתיים של m&m כבר פיתחו טעם חדש וקיצי: גלידת וניל ותפוז.

זאת לא פעם ראשונה שהחברה משיקה טעמי גלידה. רק לפני חודשיים יצא הטעם המסקרן –גלידה נפוליטנית– שהצליח לגרוף שבחים רבים. כל סוכריה כזאת הכילה טעמי וניל, תות ושוקולד, ונראה שהניסוי המוצלח רק פתח לקברניטי m&m את התאבון לעוד טעם לא שגרתי.

לפי הסיקורים באתרים אמריקאיים שונים, הסוכריות החדשות העתיקו באופן מושלם את טעמו של שלגון הווניל – תפוז. אנחנו כישראלים ששלגון כזה הוא לא חלק מהמאכלים שעיצבו את ילדותינו, יכולים רק לדמיין את זה כגרסה תפוזית לתותי פרוטי, וזה נשמע לנו טעים! הציפוי של הסוכריות הוא או לבן אוו כתום ובפנים השוקולד הוא שוקולד לבן, שאותו כבר טעמנו ואהבנו.

החלק שפחות מעודד בכל הסיפור הוא שהגרסה החדשה תימכר לזמן מוגבל ורק ברשת דולר ג'נרל, אבל אם למדנו משהו משלל השקותהטעמים של m&m, זה שהכל פתוח ויכול להיות שטעמים שזכו לאהבה מקהל הטועמים תמיד יכולים לחזור לחיינו.