mako
פרסומת

יש שלושה טעמים חדשים של M&M שאתם חייבים לטעום

בארה"ב אמנם יש הרבה טעמים וסוגים של M&M שלא מגיעים לארץ, אבל את שלישיית הטעמים החדשים שיצאו החודש: אספרסו, פטל ומנטה קראנצ'יים - אתם חייבים לנסות להשיג - כי הם לא מתוכננים להישאר איתנו ליותר מדי זמן

גיל גוטקין
mako אוכל
פורסם:
m&m קראנצ'י
m&m קראנצ'י | צילום: גיל גוטקין, mako אוכל
הקישור הועתק

אנחנו בישראל כבר רגילים לקיפוח בגזרת החטיפים ולא לקבל את כל הטעמים השווים והמהדורות המיוחדות של שהאמריקאים ממציאים לממתקים השונים שלהם. לפעמים אומנם יש גם טעמים מיוחדים שמגיעים אלינו באיחור ניכר, אבל לכבוד חג הפסחא יצאו בארה"ב שלושה טעמים חדשים ומסקרנים של חטיף M&M שנשמעו לנו כל כך מעניינים, שהיינו חייבים להשיג אותם ולראות אם הם אכן שווים את כל המהומה. הצלחנו לשים יד על שניים מהם, ואם אתם רוצים ספויילר כבר עכשיו: אתם צריכים לעשות כל מה שאתם יכולים כדי לנסות להשיג אותם.

שלושת הטעמים החדשים הם M&M קראנצ'יים, שדי מזכירים את ה-Crispy M&M המוכר והאהוב, רק פריכים עוד יותר, עם קראנצ' קשה קצת יותר. אם אתם לא מכירים את הסוג הזה, דמיינו את חטיף הקליק המקורי, עם שכבה דקה יותר של שוקולד, ושכבה נוספת של ציפוי הסוכר הקשיח של כל חטיפי ה-M&M. שלושת הטעמים החדשים הם פטל קראנצ'י, אספרסו קראנצ'י ומנטה קראנצ'י, ואנחנו קיבלנו במשלוח מארה"ב את טעם הפטל וטעם האספרסו.

הטעם שסיקרן אותנו במיוחד הוא טעם הפטל, כי לא זכורים לנו יותר מדי טעמי פירות בחטיף הזה. כשפותחים את השקית, מיד מכה באף ריח חזק של טעם פטל מלאכותי. בפנים מתחבא אותו אורז תפוח כמו בגרסה הקריספית. הטעם של הפטל יחסית עדין, ורוב הכוח שלו מגיע מהריח החזק שממשיך גם כשאוכלים אותו. חובבי השילוב של שוקולד ופירות יאהבו את הטעם הזה במיוחד, למרות שהוא מתוק למדי ואי אפשר לאכול ממנו יותר מדי.

m&m קראנצ'י פטל
m&m קראנצ'י פטל | צילום: גיל גוטקין, mako אוכל

טעם האספרסו, לעומת זאת, הצטייד בריח עדין יותר, שמזכיר קפה מרוכז. המילוי הקריספי פה הוא בצבע חום כהה, כמעט שחור, והוא מרגיש פריך יותר מגרסת הפטל. טעם הקפה פה בולט מאוד, מריר ודי ממכר. בזכות המרירות קל גם לאכול כמות נכבדה יחסית מהחטיף בלי להרגיש מתיקות מוגזמת מדי.

m&m קראנצ'י אספרסו
m&m קראנצ'י אספרסו | צילום: גיל גוטקין, mako אוכל
פרסומת

את טעם המנטה לא טעמנו, אבל לפי מה שקראנו, מדובר בגרסה פריכה של שוקולד After Eight השנוי במחלוקת, כך שחובבי שילוב מנטה ושוקולד יחבבו אותו.


שלושת הטעמים החדשים הם חלק ממהדורה מוגבלת והקהל מוזמן להצביע באתר של M&M אילו מהטעמים הוא האהוב עליהם במיוחד. אפשר להצביע עד ה-25 במאי, ובאוגוסט יוכרז הטעם המנצח שימשיך להימכר לשנה וחצי ברחבי ארצות הברית. עוד לא ברור אם שני הטעמים האחרים יימכרו רק עד מאי או עד אוגוסט, אבל מה שבטוח, אין יותר מדי זמן להזמין אותם מחו"ל או לנצל מישהו שנוסע לביקור כדי שיביא לכם שקית או עשר, אז כדאי לכם להזדרז.

>>בשביל להישאר מעודכנים בכל חדשות החטיפים והממתקים, מוזמנים להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלנו: "מי כבר טעם?"