אוכל
אוכל

ברוסקטה לעצלנים

מנת פתיחה לארוחה חלבית

|יופי של יום| פורסם13:08
ברוסקטה בנוסח גיל חובב37134 (תמונת AVI: וידאו אין צלם, גיל חובב מגיש- המנה של המדינה 2)
תמונת AVI: וידאו אין צלם, גיל חובב מגיש- המנה של המדינה 2
Rating:3.67reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • חצי כיכר לחם שיפון טרי, פרוס

  • רבע כוס שמן זית
  • 2 שיני שום כתושות (לא חובה)
  • מלח גס, פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מסדרים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה, מרופדת בנייר אפייה. 2. מברישים כל פרוסה בשמן זית ומתבלים בעדינות בשום, מלח גס ופלפל שחור. 3. אופים כעשר דקות בתנור, שחומם מראש לחום בינוני-גבוה 180 מעלות, רק עד שהלחם פריך אך לא שרוף.

לארוחה חלבית מלאה ומשובחת הוסיפוסלט טונה פיקנטי,סלט ירוקים עם פיצוחים, ולקינוח:תאנים ממולאות גבינת שמנת ודבש

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il