
ברוסקטה לעצלניםמנת פתיחה לארוחה חלביתתמי סירקיס אקרמן|יופי של יום| פורסם07/09/0913:08 ![]() תמונת AVI: וידאו אין צלם, גיל חובב מגיש- המנה של המדינה 2 |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מסדרים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה, מרופדת בנייר אפייה. 2. מברישים כל פרוסה בשמן זית ומתבלים בעדינות בשום, מלח גס ופלפל שחור. 3. אופים כעשר דקות בתנור, שחומם מראש לחום בינוני-גבוה 180 מעלות, רק עד שהלחם פריך אך לא שרוף. לארוחה חלבית מלאה ומשובחת הוסיפוסלט טונה פיקנטי,סלט ירוקים עם פיצוחים, ולקינוח:תאנים ממולאות גבינת שמנת ודבש ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |