מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

ספגטי ברוטב עגבניות ועוף

זה מה שיחכה להם היום אחרי בית ספר

|יופי של יום| פורסם10:15

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 500 גרם ספגטי

  • לפחות 5 ליטר מים לבישול
  • 4 כפיות שמן
  • 500 גרם עוף טחון (או הודו)
  • 2 בצלים, קצוץ דק
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 כוס גזר מגורר דק
  • 1 קופסת עגבניות מרוסקות (800 גרם)
  • מלח, פלפל
  • תערובת תבלינים איטלקיים

אופן ההכנה:

1מחממים במחבת מחצית מהשמן ומשחימים בו את הבשר. מוציאים לקערה. 2. מוסיפים למחבת את יתר השמן ומטגנים בו את הבצל והשום. מוסיפים את יתר הירקות, את הבשר והתבלינים ומביאים לרתיחה. 3. מנמיכים את האש ומבשלים עד שמרבית הנוזלים נספגים בירקות ומתקבל רוטב סמיך. טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם. 4. מכינים את הספגטי לפי הוראות היצרן ומגישים חם עם הרוטב.

רוצים עוד? השלימו את הארוחה עםסלט פסטה ופסטרמה קר

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il