
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים במחבת מחצית מהשמן ומשחימים בו את הבשר. מוציאים לקערה. 2. מוסיפים למחבת את יתר השמן ומטגנים בו את הבצל והשום. מוסיפים את יתר הירקות, את הבשר והתבלינים ומביאים לרתיחה. 3. מנמיכים את האש ומבשלים עד שמרבית הנוזלים נספגים בירקות ומתקבל רוטב סמיך. טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם. 4. מכינים את הספגטי לפי הוראות היצרן ומגישים חם עם הרוטב. רוצים עוד? השלימו את הארוחה עםסלט פסטה ופסטרמה קר ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |