
המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1מתבלים את העוף באבקת שום ופלפל שחור. 2מטגנים בסיר גדול את הבצלים הקצוצים, עד שקיפות. מוסיפים את העוף וסוגרים אותו מכל הצדדים. 3מערבבים בקערה את חומרי הרוטב ומוסיפים כוס וחצי מים. שופכים על העוף (עד כיסוי), מוסיפים את הירקות ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה כשעה. 4בחצי השעה האחרונה אפשר להוסיף עגבניות טריות או שרי מגורדות בפומפייה. * כל מנה כוללת400קק"ל. * נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשתסטודיו Cסניף דיזנגוף הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C >> בשבוע שעבר הכנו תבשיל בורגול, עדשים ופירות יבשים הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |