
המצרכים (2 מנות):
לעוף:
לרוטב ויניגרט:
אופן ההכנה:1מכינים את הוויניגרט: מכניסים את כל המצרכים לצנצנת אטומה ומנערים היטב לקבלת רוטב חלק. טועמים ומתקנים תיבול. 2העוף: מחממים היטב מחבת פסים. מורחים את חזה העוף בשמן והתבלינים. צורבים את החזה על המחבת החמה דקה-שתיים מכל צד, עד שהוא עשוי, ופורסים לרצועות דקות. 3מערבבים את כל מרכיבי הסלט למעט העוף, ומתבלים ברוטב הוויניגרט. מניחים מעל את העוף הצלוי. * המתכון מספיק לשתי מנות, 300 קלוריות האחת. נעמה בן דוד טרבלסי היא דיאטנית קלינית B.SC בסטודיו C הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |