
מאפהגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע), אספרגוס ועגבניות מיובשותאם היינו אומרים לכם שאתם יכולים להכין ממש בצ'יק פשטידה עשירה, מלאת בריאות ודלת קלוריות, לא הייתם הולכים על זה? אז הנה לכם המתכוןנועה דורון-פנוש|mako אוכל| פורסם02/01/1407:57 ![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מפוררים גבינת כנען לקערה. מוסיפים את שאר הגבינות, החלב, הביצים, הקמח, האספרגוס, העגבניות המיובשות, השום ועלי הטימין. ממליחים ומפלפלים בנדיבות ומערבבים היטב. 3מעבירים לתבנית משומנת ואופים 40-45 דקות עד שהמאפה זהוב. * כל מנה כוללת 150 קק"ל. * נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשתסטודיו Cסניף דיזנגוף הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C >> בשבוע שעבר הכנו קובה לעצלניםהכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |