
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מבשלים 15 דקות את עיגולי הקישוא, מסננים ומצננים. 3מורחים שמן זית בעזרת מברשת משני צדי החציל, מסדרים על רשת מתכת, אופים כ-20 דקות ולאחר מכן מצננים. 4חותכים את הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)הצפתית לעיגולים. 5מסדרים בערימה: פרוסת חציל, פרוסת קישוא ועיגולגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)זה על זה, וחוזר חלילה. 6מגרדים מעל המגדל גבינת מון בלאן, ומקשטים עם הזיתים. 7מכניסים לתנור לעוד 15 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! * מיכל נוי היא דיאטנית ברשתסטודיו Cרעננה הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C >> בשבוע שעבר הכנו סלט טונה משודרג עם קרוטונים תוצרת בית![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |