
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מורחים את חזה ההודו בכל החרדל ומקפידים להכניס חרדל גם בתוך הקפלים של החזה. 3מניחים את החזה על תבנית, ומפזרים עליו את הסוכר החום. 4מערבבים את שמן הזית, רוטב הסויה ומיץ הלימון ומטפטפים על חזה ההודו וסביבו. 5אופים לא מכוסה 20-30 דקות, מוצאים ופורסים מיד (אחרת הבשר ממשיך להתבשל, ומתייבש). * כל מנה היא 2-3 פרוסות נדיבות, וכוללת 270 קק"ל. נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשתסטודיו Cסניף דיזנגוף הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |