
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את התנור ל-200 מעלות. 2מסדרים את הירקות על תבנית אפייה, מרססים בתרסיס השמן ומפזרים את התבלינים והשום. 3אופים כ-40 דקות, או עד שכל הירקות מתרככים, ומגישים. 4אם מאוד אוהבים שום, ניתן להוסיף את השום הכתוש בסוף האפייה. כך הוא יהיה יותר מורגש. * כל מנה כוללת כ-80 קלוריות בלבד. נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשתסטודיו Cסניף דיזנגוף הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |