20/20: קסדייה מקסיקנית בעשר דקות
הקסדייה היא המקבילה של המקסיקנים לטוסט. אנחנו, כשמציעים לנו פחמימות עםגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע), עגבניות וטאץ' פיקנטי – לא חושבים פעמיים
מנה מקסיקניתשהאמריקאים אימצו באהבה אל חיקם, ואנחנו אחריהם. תודה מקרב לב לחברות החדשות שמשווקותטורטיותלמרכולים, שאפשרו למנה הנהדרת הזו להיכנס למסגרת 20 השקלים.

קסדייה
מחיר: 20 שקל
זמן הכנה: 10 דקות
המצרכים:
4 טורטיות 20 ס"מ
1עגבנייהגדולה
50 גרם גבינת צ'דר אופרמזן
1 בצל קטן
2 שיני שום
1 כף רסק עגבניות
חופן בזיליקום
קורטכמון
מלח
מעטדבשמעורבב עם מים
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות על מצב גריל.
2. מגררים לקערה את העגבנייה והגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע).
3. קוצצים את הבצל, השום והבזיליקום דק מאוד ומערבבים לתוך הקערה יחד עם רסק העגבניות והתבלינים.
4. מסדרים שתיטורטיותעל תבנית גדולה, מחלקים את המלית בין שתיהן ומשטחים עד שהטורטיות מכוסות כמעט לגמרי. משאירים 1 ס"מ חשוף בשוליים.
5. מכסים בשתי טורטיות נוספות ובוזקים מעט דבש מהול במים.
6. מכניסים לתנור ל-3-4 דקות, עד שהגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)נמסה.
7. מגישים מיד. חוזרים על הפעולה שוב, כמה שרוצים.
>> לגרסת ההדפסה של המתכון:קסדייה מקסיקנית