מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

20/20: מאפה אישי של בשר טחון וטחינה

הערבים קוראים לזה סינייה: בשר טחון מתובל, אפוי בתבנית עם שכבה יפה של טחינה. והכל ב-20 דקות

עמרי אנדרס צורף
mako
פורסם:
הקישור הועתק

הסינייה, מנה לבנונית פשוטה ועשירה בטעמים, מתאימה פיקס לימים הלוהטים, שבהם הדבר האחרון שיש לנו כוח לעשות הוא להשקיע בארוחת הערב שלנו.

סינייה אישית
סינייה בתבנית אישית. אל תתעצלו, תכינו טחינה לבד|צילום: עמרי אנדרס צורף, mako

סינייה אישי

המצרכים:
250 גרםבשר בקר טחון
1/2 בצל
צרור פטרוזיליה
4 כפותטחינה– מומלץ להכין לבד, זה פשוט להפליא וטעים בהרבה
מלח וקינמון

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות.

2. קוצצים את הבצל והפטרוזיליה, ומערבבים עם הבשר הטחון והתבלינים.

3. מסדרים את הבשר בשתי תבניות אישיות, ואופים עשר דקות.

4. מוסיפים שתי כפות טחינה מעל כל מנה ואופים חמש דקות נוספות.

5. מגישים עםאורז.

>> לגרסת ההדפסה של המתכון:מאפה אישי של בשר טחון וטחינה