1מחממים שמן במחבת עמוקה ומוסיפים את הבצל. מטגנים כ-10 דקות.
2מוסיפים את הפלפלים, השום, התבלינים ורסק העגבניות ומטגנים עוד 10 דקות. מערבבים מדי פעם.
3מוסיפים את קוביות חזה העוף, מטגנים כ-5 דקות, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 5 דקות נוספות.
4מסדרים בטורטייה 3-4 כפות מתבשיל חזה העוף (אפשר להוסיף רוטב או ירק שאוהבים). מגלגלים וצולים בטוסטר או מחבת פסים כ-2 דקות מכל צד.
טורטייה עם תבשיל חזה עוף|צילום: ענת אלישע, mako אוכל
ארוחת טורטייה וחזה עוף|צילום: ענת אלישע, mako אוכללבלוג של ענת אלישע
ולאינסטגרם שלה
** אין טורטיות? אפשר בכיף להגיש על אורז לבן.