אוכל
אוכל

חזה עוף בטורטייה אליפות

תבשיל העוף הזה הוא מנה שאפשר בכיף לאמץ לארוחת צהריים מהירה, אבל העצה שלנו: טמנו אותו בתוך טורטייה, ואז תנו לה צלייה קטנה של שתי דקות מכל צד, לא יותר. כמה מטבלים - והכל נראה יותר טוב פתאום

|mako אוכל| פורסם07:50
חזה עוף בטורטייה (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
Rating:4.7120reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • שליש כוס שמן זית
  • 500 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות
  • 4 בצלים בינוניים, פרוסים
  • פלפל אדום, פרוס דק
  • פלפל חריף, פרוס דק (לא חובה)
  • 2 שיני שום, פרוסות
  • כפית שטוחה כמון
  • כף פפריקה מתוקה
  • חצי כפית פלפל שחור
  • כפית שטוחה מלח (או לפי הטעם)
  • כף רסק עגבניות
  • טורטיות, להגשה

אופן ההכנה:

1מחממים שמן במחבת עמוקה ומוסיפים את הבצל. מטגנים כ-10 דקות.

2מוסיפים את הפלפלים, השום, התבלינים ורסק העגבניות ומטגנים עוד 10 דקות. מערבבים מדי פעם.

3מוסיפים את קוביות חזה העוף, מטגנים כ-5 דקות, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 5 דקות נוספות.

4מסדרים בטורטייה 3-4 כפות מתבשיל חזה העוף (אפשר להוסיף רוטב או ירק שאוהבים). מגלגלים וצולים בטוסטר או מחבת פסים כ-2 דקות מכל צד.

טורטייה עם תבשיל חזה עוףטורטייה עם תבשיל חזה עוף|צילום: ענת אלישע, mako אוכלארוחת טורטייה וחזה עוףארוחת טורטייה וחזה עוף|צילום: ענת אלישע, mako אוכל

לבלוג של ענת אלישע

ולאינסטגרם שלה

** אין טורטיות? אפשר בכיף להגיש על אורז לבן.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il