
קרקרים בריאים ופריכים פריכיםקרקרים ביתיים הם חתיכת נשנוש פריך וטעים (ואלה הספציפיים גם עשירים באומגה 3, סיבים וסידן). אבל כשמכינים אותם בשיטה של חנושה - הם אפילו יותר פריכים, ואפילו יותר טעימים. יש דבר כזה? נסו ותראו![]() צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל |
המצרכים :לתבנית 32 על 22 ס"מ:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות טורבו. 2מערבבים בקערה את כל הזרעים והתבלינים. שופכים את המים הרותחים, מערבבים היטב, ומשהים את התערובת ל-15 דקות. 3מרססים נייר אפייה בתרסיס שמן ומשטחים את התערובת. אם רוצים את הקרקרים ממש פריכים מרססים בשמן גם מלמעלה. אם רוצים מפזרים עוד שומשום (לא חובה). 4אופים 30 דקות. 5מוציאים, חותכים לקרקרים בעזרת גלגלת פיצה ומחזירים לתנור לעוד 15-20 דקות, עד שהקרקרים יבשים לחלוטין, שזופים ופריכים. רואים את הקראנץ'?|צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל קרקרים בריאים של חנושה|צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכלהערות: ** שימו לב, זמן האפייה עשוי להשתנות מתנור לתנור. ** אם הזעתר נטול גלוטן (חשוב לבדוק) - כל המתכון הוא נטול גלוטן. ** הקרקרים יישמרו בכלי אטום עד שבוע. בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |