
בורקס בשר מטורףהבורקס הזה הולך לצאת לכם כל כך טעים, שלא יאמינו לכם שלא הייתם צריכים לטגן את הבצל לפני או לצרוב את הבשר. אתם עוד פה? מהר להעביר את בצק העלים מהמקפיא למקרר |
המצרכים :
למלית הבשר:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים את כל מצרכי מלית הבשר עד לקבלת תערובת אחידה. 3פורסים את בצק העלים על משטח עבודה ובעזרת צלחת קורצים 2 עיגולים. 4מניחים כל עיגול בצק עלים על גבי נייר אפייה מקומח ומועכים מעל הבצק חופן של מלית הבשר לשכבה אחידה. 5מקפלים את הבצק לחצי והעזרת מערוך מרדדים מעט את הבצק.בעזרת סכין חדה חורצים בבצק פסים כמעט עד הסוף (כמו בסרטון). 6מברישים את הבצק בביצה טרופה, מפזרים מעליו שומשום לבן ושחור ואופים ל-20 דקות או עד להזהבה. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים * מומלץ להגיש עם טחינה, לימון כבוש וסלט עגבניות חריף. בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |