
זיווה כמו פעםפעם בכמה זמן אנחנו מוצאים את עצמנו בהתקף געגוע לאיזו זיווה טובה – פרסה חמימה של בצק שמנוני במילוי לוהט של גבינות. כשזה קורה, זה המתכון שאנחנו חוזרים אליו בריצה |
המצרכים :ל-4 זיוות:
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים בקערה קוטג', ביצה, בולגרית, גבינה צהובה, מלח, פלפל שחור ואורגנו עד לאיחוד. 3פותחים את בצק העלים על משטח העבודה, מחלקים אותו בעזרת גלגלת ל-4 רצועות ומפזרים לאורך כל רצועה 3-4 כפות מהמלית. מגלגלים וסוגרים (ראו בסרטון). 4מעבירים את הזיוות לתבנית מרופדת בנייר אפייה (אפשר להשאיר אותן ישרות ואפשר לעצב בצורת פרסה). 5מברישים בביצה, מפזרים שומשום ומכניסים לתנור ל-20-25 דקות, עד הזהבה. 6מגישים עם ביצה קשה, עגבניות מגוררות, טחינה וסחוג ומתענגים. זיווה. אחח הגעגוע|צילום: יעל קצב, mako אוכל זיווה. מילוי מבעבע של גבינות|צילום: יעל קצב, mako אוכל_OBJממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |