אוכל
אוכל

פסטה רוזה בסיר אחד

לפעמים לא בא לנו לעבוד קשה, אבל בהחלט כן בא לנו להתענג על ארוחה חמה וטובה. בשביל זה, חברים, המציאו את הפסטה בסיר אחד: 2 וחצי דקות של עבודה, סיר אחד ויש לכם ארוחה פגז לכל המשפחה

|אוכל טוב, mako| פורסם07:27
פסטה רוזה ב-10 דקות (צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako)
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
Rating:4.3251reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 1 חבילת פסטה (500 גרם)
  • כף חמאה
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 5 עגבניות שרי חצויות (או עגבנייה רגילה אחת קצוצה)
  • 3 שיני שום, פרוסות
  • 1 כוס שמנת מתוקה (להקצפה או לבישול)
  • חצי כף מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • רבע כפית פלפל צ'ילי גרוס
  • 2 עלי בזיליקום (אפשר להמיר באורגנו)
  • 5 כוסות מים פושרים
  • שלושת רבעי כוס פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

1ממיסים את החמאה בסיר. מוסיפים רסק עגבניות, עגבניות שרי, שום ושמנת ומתבלים במלח, פלפל שחור, צ'ילי גרוס ובזיליקום.

2מוסיפים את הפסטה והמים ומערבבים (שימו לב, המים אמורים להגיע לגובה הפסטה). מביאים לרתיחה ומבשלים לא מכוסה 7 דקות.

פסטה רוזה ב-10 דקות - לפני הוספת המיםלפני הוספת המים|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, makoפסטה רוזה ב-10 דקות - אחרי הוספת המיםואחרי|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako

3מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד כ-7 דקות נוספות, עד שהפסטה מוכנה. מערבבים כל 2-3 דקות, כדי לוודא שהפסטה לא נדבקת לתחתית הסיר.

4מוסיפים את הפרמזן, מערבבים ומגישים.

יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il