אוכל
אוכל

בורקיטס גבינות ב-10 דקות

כל ארוחת ערב תשמח לקבל לזרועותיה בורקיטס, שיהפכו אותה לחמימה, פריכה ואטרקטיבית, ואם הם דורשים כל כך מעט עבודה אז על אחת כמה וכמה. ויש גם הפתעה: אפשר להקפיא את הבורקיטס ולאפות לפי הצורך מיד, ללא הפשרה

|אוכל טוב, mako| פורסם08:05
בורקיטס ב-10 דקות (צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako)
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
Rating:4.896reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לכ-50 בורקיטס:

  • 2 כוסות קמח
  • 1 כוס סולת
  • חצי כפית מלח
  • 200 גרם חמאה מומסת
  • חצי כוס מים חמים
  • 200 גרם גבינת קשקבל מגוררת
  • חצי כוס גבינה בולגרית מפוררת
  • חצי קופסה קוטג'
  • 2 ביצים
  • קןרט פלפל שחור
  • שומשום

אופן ההכנה:

1מערבבים במיקסר או בכף עץ את הקמח, הסולת, המלח והחמאה המומסת. מוסיפים את המים החמים בהדרגה תוך כדי ערבוב, עד שנוצר בצק רך ועדין.

2מכסים את הבצק בנילון נצמד ומכניסים למקרר ל-5 דקות.

3בינתיים מכינים את המלית: מערבבים בקערה קשקבל, בולגרית, קוטג' וביצים. מוסיפים קורט של פלפל שחור ומערבבים.

4מחממים תנור ל-180 מעלות ויוצרים מהבצק כדורים קצת יותר קטנים מכדורי פינג פונג. טובלים את החלק התחתון של כל כדור בשומשום ומועכים בידיים (או במערוך) לעיגול בקוטר כ-5 ס"מ. מניחים במרכז כף מהמילוי וסוגרים בעדינות. מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה.

5אופים 15-20 דקות, או עד הזהבה קלה, מצננים וזוללים.

** אוהבים את המאפים שלכם זהובים יותר? מרחו אותם בביצה טרופה לפני הכניסה לתנור.

** אפשר להקפיא את הבורקיטס לא אפויים, ובשעת הצורך לאפות ישר מהמקפיא.

עודמתכונים ב-10 דקות

יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים.

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il