
פסטה וכדורי בשר בסיר אחדזה כנראה הסיר המושלם למשפחה רעבה: כדורי בשר קטנים וטעימים, שמתבשלים ביחד עם פסטה ורוטב עגבניות פשוט וטוב. שעה מעכשיו וכולם שוכבים על הספה עם כפתור פתוח![]() צילום: ענת אלישע, ענת אלישע קיטשן |
המצרכים :
לכדורי הבשר:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות ולשים היטב. מכסים ומכניסים למקרר לחצי שעה. 2לשים שוב את התערובת ויוצרים כדורי בשר קטנים. עוד מעט יהיה פה אוכל|צילום: ענת אלישע, ענת אלישע קיטשן יש לנו את זה|צילום: ענת אלישע, ענת אלישע קיטשן3מחממים שמן זית בסיר וצורבים את הקציצות מכל הכיוונים. 4מוסיפים לסיר את הבצל והשום, מערבבים קלות ומטגנים עוד דקה. מוסיפים את הפסטה ושאר המרכיבים. יוצקים את המים הרותחים ומערבבים בזהירות. 5מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים כ-17 דקות. מדי פעם מערבבים ובודקים שלא חסרים נוזלים. אם צריך - מוסיפים עוד מעט מים רותחים. המתכון עלה לראשונה בבלוג של ענת אלישע _OBJבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |