אוכל
אוכל

תפוחי אדמה אקסטרה פריכים

הצ'יפס החטוב והיפיוף שבתמונה הוא לא רק הפריך ביותר שתטעמו, הוא גם ככל הנראה הטעים ביותר. אם לא היינו חוששים להפוך לבטטות בעצמנו, אין ספק שהוא היה הופך להיות התוספת הקבועה שלנו לנצח

|אוכל טוב, mako| פורסם07:05
תפוחי אדמה אקסטרה פריכים (צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako)
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
Rating:4.553reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 4 תפוחי אדמה בינוניים, שטופים היטב ולא קלופים
  • 1 כוס קמח
  • חצי כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • רבע כפית אורגנו
  • רבע כפית צ'ילי גרוס
  • 1 כף רסק עגבניות
  • כוס ורבע מים
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1מרתיחים סיר עם מים ומעט מלח.

2חותכים את תפוחי האדמה לסירות ומבשלים 8 דקות, עד שהם טיפה מתרככים אבל עדיין יציבים. מסננים ומייבשים בנייר סופג.

3מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק.

4מערבבים בקערה קמח, מלח, פלפל שחור, אורגנו, צ'ילי גרוס, רסק עגבניות ומים עד לאיחוד.

5טובלים את תפוחי האדמה בבלילה ומטגנים בשמן החם עד הזהבה יפה.

תפוחי אדמה אקסטרה פריכים - ההכנהההכנה|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako

עודמתכונים ב-10 דקות

יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים.

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il