
תפוחי אדמה אקסטרה פריכיםהצ'יפס החטוב והיפיוף שבתמונה הוא לא רק הפריך ביותר שתטעמו, הוא גם ככל הנראה הטעים ביותר. אם לא היינו חוששים להפוך לבטטות בעצמנו, אין ספק שהוא היה הופך להיות התוספת הקבועה שלנו לנצח![]() צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מרתיחים סיר עם מים ומעט מלח. 2חותכים את תפוחי האדמה לסירות ומבשלים 8 דקות, עד שהם טיפה מתרככים אבל עדיין יציבים. מסננים ומייבשים בנייר סופג. 3מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק. 4מערבבים בקערה קמח, מלח, פלפל שחור, אורגנו, צ'ילי גרוס, רסק עגבניות ומים עד לאיחוד. 5טובלים את תפוחי האדמה בבלילה ומטגנים בשמן החם עד הזהבה יפה. ההכנה|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, makoיעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים. בתיאבון! תגיות:תפוחי אדמה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |