
אוזני פיל בטעם של פעםאיך ייתכן שאחד מסוגי העוגיות הכי טעימים שנבראו כולל רק שני מרכיבים, שאחד מהם הוא סוכר? ייתכן, בהחלט ייתכן. זה היופי בעוגיות אוזני פיל (זה, והעובדה שהן קרמליות ופריכות וממכרות והכי טעימות בעולם)![]() צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מפזרים על נייר אפייה סוכר לבן (כ-3-4 כפות) ומניחים את בצק העלים על הסוכר. מעל הבצק מפזרים עוד כף סוכר, ומשטחים. 2מרדדים את הבצק במערוך עד שהסוכר נטמע בתוכו, ומגלגלים משני הצדדים עד המרכז. 3עוטפים בנייר האפייה ומעבירים למקפיא ל-15 דקות. 4חותכים לעוגיות, מסדרים באופן מרווח בתבנית מרופדת נייר אפייה ואופים ב-180 מעלות עד הזהבה יפה (לי זה לקח 25 דקות, אבל זה משתנה בין תנור לתנור). 5מוציאים, ממתינים לצינון מלא ומעבירים לצנצנת. עוגיות אוזני פיל של חנושה|צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל** אם משתמשים בבצק עלים על בסיס חמאה העוגיות כמובן חלביות. ** העוגיות יישמרו עד שבוע בצנצנת אטומה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |