אוכל
אוכל

אוזני פיל בטעם של פעם

איך ייתכן שאחד מסוגי העוגיות הכי טעימים שנבראו כולל רק שני מרכיבים, שאחד מהם הוא סוכר? ייתכן, בהחלט ייתכן. זה היופי בעוגיות אוזני פיל (זה, והעובדה שהן קרמליות ופריכות וממכרות והכי טעימות בעולם)

|mako אוכל| פורסם07:46
אוזני פיל בטעם של פעם (צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל)
צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
Rating:4.776reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • חבילת בצק עלים, שהופשרה לילה במקרר
  • סוכר לבן

אופן ההכנה:

1מפזרים על נייר אפייה סוכר לבן (כ-3-4 כפות) ומניחים את בצק העלים על הסוכר. מעל הבצק מפזרים עוד כף סוכר, ומשטחים.

2מרדדים את הבצק במערוך עד שהסוכר נטמע בתוכו, ומגלגלים משני הצדדים עד המרכז.

3עוטפים בנייר האפייה ומעבירים למקפיא ל-15 דקות.

4חותכים לעוגיות, מסדרים באופן מרווח בתבנית מרופדת נייר אפייה ואופים ב-180 מעלות עד הזהבה יפה (לי זה לקח 25 דקות, אבל זה משתנה בין תנור לתנור).

5מוציאים, ממתינים לצינון מלא ומעבירים לצנצנת.

לעוד מתכונים מטריפים של חנושה

עוגיות אוזני פיל של חנושהעוגיות אוזני פיל של חנושה|צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל

** אם משתמשים בבצק עלים על בסיס חמאה העוגיות כמובן חלביות.

** העוגיות יישמרו עד שבוע בצנצנת אטומה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il