
תפוחי אדמה מעוכיםכמה שנים אחרי שטרנד תפוחי האדמה המעוכים, או הדרוסים, נכנס לחיינו, כבר אפשר להכריז: זאת הדרך הכי טעימה להכין אותם |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מכניסים את תפוחי האדמה לסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה (מומלץ להמליח מעט את המים). מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות או עד שהם רכים (אפשר לנעוץ מזלג לבדיקה). 2מחממים תנור ל-180 מעלות. 3מסדרים את תפוחי האדמה על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומועכים אותם בעזרת תחתית של כוס. 4מערבבים בקערה שמן זית, שום, מלח, פלפל שחור, צ'ילי גרוס, עלי תימין וקליפת לימון מגוררת. 5שופכים את השמן המתובל על תפוחי האדמה המעוכים וצולים 20-30 דקות, עד להזהבה יפה. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים תפוחי אדמה מעוכים של יעל קצב|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |