אוכל
אוכל

פרגיות בתנור

עם המתכון הזה של ענת אלישע, בעשר דקות הכנה אתם מתארגנים על תבנית פרגיות עסיסיות וטעימות עם תוספת ירקות בילט-אין ברוטב מתקתק של תפוזים, סילאן וסויה. צריך יותר מזה לאמצע שבוע?

|mako אוכל| פורסם12:00
מתכון לפרגיות בתנור (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
Rating:4.4309reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לתבנית:

  • 600-700 גרם נתחי פרגית
  • 4 יחידות שומר, שטוף ופרוס לרבעים
  • 4 גזרים, קלופים ופרוסים למקלות עבים
  • ראש שום שלם

לרוטב:

  • מיץ מ-2 תפוזים סחוטים
  • כף חרדל דיז׳ון גרגירים
  • כף רוטב סויה כהה
  • כף רוטב סויה מתוקה
  • כף סילאן טבעי
  • כפית מלח ים אטלנטי
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • כפית צ׳ילי גרוס (מתוק/חריף)
  • שליש כוס שמן זית.

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות (חום סטטי, לא טורבו).

2מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה את השומר, הגזר, הפרגיות והשום.

3מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי הרוטב.

4יוצקים את הרוטב מעל הפרגיות והירקות ומערבבים קלות.

מתכון לפרגיות ברוטב תפוזיםמתכון לפרגיות ברוטב תפוזים|צילום: ענת אלישע, mako אוכל

5מכניסים את התבנית לתנור לשעה ורבע או עד הזהבה עמוקה.

לבלוג של ענת אלישע

ולאינסטגרם שלה

פרגיות - לפני הכניסה לתנורפרגיות - לפני הכניסה לתנור|צילום: ענת אלישע, mako אוכל

וכאן ישמתכונים לחנוכה

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il