
פרגיות בתנורעם המתכון הזה של ענת אלישע, בעשר דקות הכנה אתם מתארגנים על תבנית פרגיות עסיסיות וטעימות עם תוספת ירקות בילט-אין ברוטב מתקתק של תפוזים, סילאן וסויה. צריך יותר מזה לאמצע שבוע?![]() צילום: ענת אלישע, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות (חום סטטי, לא טורבו). 2מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה את השומר, הגזר, הפרגיות והשום. 3מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי הרוטב. 4יוצקים את הרוטב מעל הפרגיות והירקות ומערבבים קלות. מתכון לפרגיות ברוטב תפוזים|צילום: ענת אלישע, mako אוכל5מכניסים את התבנית לתנור לשעה ורבע או עד הזהבה עמוקה. פרגיות - לפני הכניסה לתנור|צילום: ענת אלישע, mako אוכלוכאן ישמתכונים לחנוכה בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |