אוכל
אוכל

חזה עוף עם תפוחי אדמה

חשבנו לחכות עם המתכון הזה ליום עמוס במיוחד, כי הוא פשוט מושלם לכאלה, אבל פשוט לא הצלחנו להתאפק. בסיר המענג הזה גרים בכיף חזה עוף (או כל נתח אחר, אגב), פלחי תפודים ורצועות בצל, יחד עם תיבול צהבהב משגע

|mako אוכל| פורסם17:29
חזה עוף עם תפוחי אדמה (צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen)
צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen
Rating:4.167reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 800 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות
  • שליש כוס שמן
  • 2 בצלים גדולים, פרוסים לרצועות
  • 5-6 תפוחי אדמה גדולים, קלופים וחתוכים לפלחים
  • 2 כפות סילאן
  • כפית חוואייג'
  • כפית שטוחה כורכום
  • חצי כפית פלפל לבן או שחור
  • מלח לפי הטעם
  • מעט כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:

1מחממים שמן בסיר ומוסיפים את רצועות חזה העוף. צורבים משני הצדדים ומוסיפים את רצועות הבצל.

למתכון המלא בבלוג של ענת אלישע

ולאינסטגרם שלה

מתכונים לפסח

2ממשיכים לצרוב על להבה גבוהה תוך כדי ערבוב כ-7 דקות.

3מוסיפים את פלחי תפוחי האדמה ואת כל התבלינים למעט הכוסברה. מערבבים היטב.

4מוסיפים 2 וחצי כוסות מים, מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה.

5מנמיכים להבה לבינונית ומבשלים 20-25 דקות, או עד שתפוחי האדמה מתרככים.

6מוסיפים כוסברה קצוצה ומבשלים עוד 2-3 דקות.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il