
חזה עוף עם תפוחי אדמהחשבנו לחכות עם המתכון הזה ליום עמוס במיוחד, כי הוא פשוט מושלם לכאלה, אבל פשוט לא הצלחנו להתאפק. בסיר המענג הזה גרים בכיף חזה עוף (או כל נתח אחר, אגב), פלחי תפודים ורצועות בצל, יחד עם תיבול צהבהב משגע![]() צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים שמן בסיר ומוסיפים את רצועות חזה העוף. צורבים משני הצדדים ומוסיפים את רצועות הבצל. למתכון המלא בבלוג של ענת אלישע 2ממשיכים לצרוב על להבה גבוהה תוך כדי ערבוב כ-7 דקות. 3מוסיפים את פלחי תפוחי האדמה ואת כל התבלינים למעט הכוסברה. מערבבים היטב. 4מוסיפים 2 וחצי כוסות מים, מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. 5מנמיכים להבה לבינונית ומבשלים 20-25 דקות, או עד שתפוחי האדמה מתרככים. 6מוסיפים כוסברה קצוצה ומבשלים עוד 2-3 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |