
נקניק לוטוס מ-3 מרכיביםאיזה מזל שנגמרה הנוטלה בבית של קרן אגם בדיוק כשהחבר'ה ביקשו נקניק שוקולד, ואיזה מזל שקרצה לה צנצנת הלוטוס ואיזה מזל שהיא החליטה לנסות. ככה בא לעולם אחד הנשנושים המתוקים הכי טעימים וממכרים שיש![]() צילום: נופר צור, mako אוכל |
איך יכול להיות שקינוח קטן ומצחיק, שמכינים במינימום מאמץ משלושה מרכיבים, גורם לכולם להתאהב בו? השבוע התחשק פה בבית נקניק שוקולד, והפלא ופלא - מצאתי את צנצנת הנוטלה במגירה ריקה (נשמע למישהו מוכר?). לידה עמדה צנצנת של ממרח לוטוס, אז החלטתי להחליף ביניהם ולהכין נקניק לוטוס. תקשיבו, זה לא ייאמן כמה הדבר הזה מסוכן וטעים! הייתי אפילו ממליצה לכם להכפיל כמויות ולהחזיק שני נקניקים כאלה במקפיא, כי מדובר בנשנוש המושלם לעיתות מצוקה. המצרכים :לשני נקניקים ארוכים:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מכניסים את הפתי בר לשקית ודופקים עם פטיש שניצלים או כוס עד לקבלת פירורים גדולים. מעבירים לקערה גדולה. 2מחממים את ממרח הלוטוס במיקרוגל 20-30 שניות, לא יותר, רק כדי לרכך אותו מעט. 3מוסיפים את הלוטוס והשמנת המתוקה לקערת הביסקוויטים ומערבבים היטב לקבלת עיסה אחידה. 4פורסים נייר אפייה על משטח העבודה ו"מקמחים" אותו באבקת סוכר (לא חובה, אבל זה עוזר קצת נגד ההידבקות). 5מניחים על אבקת הסוכר מחצית מכמות הבלילה ובידיים מעט רטובות מעצבים לגליל ארוך. מגלגלים את נייר האפייה ומעבירים למקפיא ל-3 שעות לפחות. 6מוציאים את נקניק הלוטוס, מגלגלים בצלחת רחבה עם קוקוס, פורסים ומגישים. נקניק לוטוס משלושה מרכיבים|צילום: נופר צור, mako אוכל הנשנוש המושלם|צילום: נופר צור, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |