אוכל
אוכל

פילה דניס עם לימון ורוזמרין

דגים בתנור תמיד מוציאים מהאורחים שלנו מבטים משתאים, וכל מה שבא לנו להגיד להם זה בואו, בסך הכל פרסנו לימון, סידרנו פילטים, מרחנו שמן ושום ודחפנו לתנור, באמת שלא מגיע לנו המבט המעריץ. אבל אנחנו מתאפקים

|עוגה לשבת| פורסם06:00
פילה דניס עם לימון ורוזמרין (צילום: מירי צדוק, עוגה לשבת)
צילום: מירי צדוק, עוגה לשבת
Rating:4.270reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 5 פילטים של דניס טרי
  • 2 לימונים, פרוסים לפרוסות דקות
  • 2 ענפי רוזמרין

לרוטב:

  • 3 כפות שמן זית
  • 4 שיני שום כתושות
  • כפית צ’ילי גרוס
  • כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

2מערבבים את מרכיבי הרוטב.

3שוטפים את הפילטים ומנגבים במגבת נייר.

4מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. מסדרים את פרוסות הלימון ועליהן את הפילטים של הדג.

5מפזרים את הרוטב על הדגים והלימונים ומורחים במברשת. בין לבין מפזרים רוזמרין.

6צולים 20 דקות, ומגישים.

המתכון המקורי ועוד מתכונים מעולים באינסטגרם עוגה לשבת

או באתר

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il